Hållbarhetssnack med klimatentreprenören Ingmar Rentzhog

I andra avsnittet av Hållbarhetssnack gästades vi av Ingmar Rentzhog, grundaren till We Don’t Have Time. Vi pratade bland annat om hur finansbranschen arbetar med hållbarhet och varför hållbarhet har fått allt större fokus den senaste tiden.


Denna FD Akademi finns även som podcast

FD Akademi erbjuder utbildning och förståelse av finansiella termer, ämnen och teman relaterade till fonder samt andra finansiella investeringsprodukter. FD Akademi vill bryta barriärerna när det gäller finans, och ge alla som lära sig mer den möjligheten via vårt innehåll. Det har aldrig varit viktigare att kunna ta kontroll över sina ekonomiska beslut, och FD Akademi vill tillsammans med Fonder Direkt tillhandahålla den information du behöver för att kunna göra detta.

FD Akademi är en helt oberoende tjänst som är en del av Fonder Direkt, vilket i sin tur är en del av Nyhetsbyrån Direkt.