Hållbarhetssnack med ESG-analytikern Anita Lindberg

I tredje avsnittet av Hållbarhetssnack träffar Kajsa ESG-analytikern Anita Lindberg och får hjälp med att reda ut vad som egentligen menas med social hållbarhet. Dessutom får vi reda på hur det kan gå till när fondförvaltare gör “ESG-screenings”.


Denna FD Akademi finns även som podcast

FD Akademi erbjuder utbildning och förståelse av finansiella termer, ämnen och teman relaterade till fonder samt andra finansiella investeringsprodukter. FD Akademi vill bryta barriärerna när det gäller finans, och ge alla som lära sig mer den möjligheten via vårt innehåll. Det har aldrig varit viktigare att kunna ta kontroll över sina ekonomiska beslut, och FD Akademi vill tillsammans med Fonder Direkt tillhandahålla den information du behöver för att kunna göra detta.

FD Akademi är en helt oberoende tjänst som är en del av Fonder Direkt, vilket i sin tur är en del av Nyhetsbyrån Direkt.