Grunderna om fyra centrala tillgångsklasser

Lär dig mer om de fyra centrala tillgångsklasserna kontanter, obligationer, aktier och fastigheter. Vilka är deras funktioner, för- och nackdelar, samt hur kan de passa in i en diversifierad portfölj?


FD Akademi erbjuder utbildning och förståelse av finansiella termer, ämnen och teman relaterade till fonder samt andra finansiella investeringsprodukter. FD Akademi vill bryta barriärerna när det gäller finans, och ge alla som lära sig mer den möjligheten via vårt innehåll. Det har aldrig varit viktigare att kunna ta kontroll över sina ekonomiska beslut, och FD Akademi vill tillsammans med Fonder Direkt tillhandahålla den information du behöver för att kunna göra detta.

FD Akademi är en helt oberoende tjänst som är en del av Fonder Direkt, vilket i sin tur är en del av Nyhetsbyrån Direkt.