Inga dubbelsmällar i samband med klädbolagsrapporter

STOCKHOLM (Fonder Direkt) De rapporterande klädbolagen Kappahl och RNB straffas båda av börsen på torsdagsförmiddagen, med nedgångar på 12 respektive 13 procent.

Inga fonder drabbas särskilt hårt i form av en dubbelsmäll i samband med detta. AJ Elite Value Hedge är den fond med störst exponering som äger bägge bolagen, med 0,20 procent av kapitalet i Kappahl och 0,12 i RNB. Det visar data från Morningstar, där det framgår att SEB Sverige Indexfond är den enda övriga fonden med ägande i både Kappahl och RNB. Man har 0,04 procent av kapitalet i Kappahl och 0,01 i RNB.


Tjänsten Fonder Direkt produceras av Nyhetsbyrån Direkts fondredaktion, som är frikopplad från Direkts övriga redaktion. Materialet kan vara finansierat och framtaget efter överenskommelse med extern part, vilket i förekommande fall markeras med "Uppdragsartikel" vid rubriken.


TAGGAR