Länsförsäkringar Fonder: Flaggar ned i Fast Partner

STOCKHOLM (Fonder Direkt) Fastighetsbolaget Fast Partners näst största ägare, Länsförsäkringar Fonder, har reducerat sitt innehav till 4,95 procent av kapitalet efter försäljning av 250.000 aktier.

Det framkommer i ett flaggningsmeddelande.

Fastighetsfond är namnet på den Länsförsäkringarfond med ett ägande i Fastpartner, enligt data från ägardatatjänsten Holdings. Innan minskningen innehade fondbolaget 5,08 procent av kapitalet, och vid årsskiftet gällde nivån 7,97 procent.


Tjänsten Fonder Direkt produceras av Nyhetsbyrån Direkts fondredaktion, som är frikopplad från Direkts övriga redaktion. Materialet kan vara finansierat och framtaget efter överenskommelse med extern part, vilket i förekommande fall markeras med "Uppdragsartikel" vid rubriken.


TAGGAR