MRG: Sand Grove flaggar för nästan 9% av aktierna

STOCKHOLM (Fonder Direkt) Sand Grove Capital har köpt aktier i MRG varefter innehavet uppgår till drygt 3,6 miljoner aktier, motsvarande 8,9 procent av kapital och röster i betting- och gamblingbolaget.

Det framgår av ett flaggningsmeddelande.

Sand Grove ägde inga aktier i MRG sedan tidigare, enligt meddelandet.

Transaktionen som ledde fram till flaggningen gjordes den 1 november. Den 31 oktober lade William Hill ett bud om 69 kronor per aktie.

Sand Grove, som grundades november 2014, är baserat i London och beskriver sig själv på sin hemsida som en alternativ fondförvaltare. Firman använder sig av en “händelsedriven” strategi med fokus på Europa.

En titt i Nyhetsbyrån Direkts arkiv visar att Sand Grove tagit position i Victoria Park samt i Transcom i samband med budsituationer i dessa bägge bolag.


Tjänsten Fonder Direkt produceras av Nyhetsbyrån Direkts fondredaktion, som är frikopplad från Direkts övriga redaktion. Materialet kan vara finansierat och framtaget efter överenskommelse med extern part, vilket i förekommande fall markeras med "Uppdragsartikel" vid rubriken.


TAGGAR