Gladiator: Ökat till 6,5% i Camurus

STOCKHOLM (Fonder Direkt) Hedgefonden Gladiator, som förvaltas av Max Mitteregger, har överskridit 5-procentsgränsen i Camurus genom att den 3 december har ökat till 6,5 procent av kapital och röster.

Det framgår av ett flaggningsmeddelande.

Per den 30 september hade Gladiator 4,7 procent, enligt ägardatatjänsten Holdings.

Fondens största innehav är försvarskoncernen Saab, en position som svarar för 20 procent av fondförmögenheten sett till Holdings senaste uppdatering.


Tjänsten Fonder Direkt produceras av Nyhetsbyrån Direkts fondredaktion, som är frikopplad från Direkts övriga redaktion. Materialet kan vara finansierat och framtaget efter överenskommelse med extern part, vilket i förekommande fall markeras med "Uppdragsartikel" vid rubriken.


TAGGAR