THQ Nordic: Fonder delaktiga i övertecknad emission

STOCKHOLM (Fonder Direkt) AP1, AP2, Odin Fonder, Swedbank Robur Fonder, TIN Fonder (Core Ny Teknik) har tecknat aktier i gamingbolaget THQ Nordic i en riktad emission.

Det framgår av ett pressmeddelande från THQ.

Bolaget tog i emissionen in 2.090 miljoner kronor, efter utgivande av 11 miljoner B-aktier till kursen 190 kronor (innebärandes en rabatt om 6,2 procent mot senast betalade kurs). Emissionen blev enligt THQ kraftigt övertecknad.

De ovan nämnda investerarna ingår i teckningslistan bland “ett stort antal svenska och internationella investerare av institutionell karaktär”.


Tjänsten Fonder Direkt produceras av Nyhetsbyrån Direkts fondredaktion, som är frikopplad från Direkts övriga redaktion. Materialet kan vara finansierat och framtaget efter överenskommelse med extern part, vilket i förekommande fall markeras med "Uppdragsartikel" vid rubriken.


TAGGAR