Lannebo Fonder: Minskat till 9% i Christian Berner

STOCKHOLM (Fonder Direkt) Lannebo Fonder har minskat sitt innehav i teknikhandelsföretaget Christian Berner till 8,96 procent av kapitalet, efter försäljning av 373.221 aktier i en transaktion daterad den 21 februari.

Det framkommer via ett flaggningsmeddelande.

Innan minskningen hade Lannebo Fonder 10,95 procent av kapitalet, enligt statistik från ägardatatjänsten Holdings.

Lannebo Nanocap är den Lannebo-fond med ägande i aktien, enligt data från Holdings.


Tjänsten Fonder Direkt produceras av Nyhetsbyrån Direkts fondredaktion, som är frikopplad från Direkts övriga redaktion. Materialet kan vara finansierat och framtaget efter överenskommelse med extern part, vilket i förekommande fall markeras med "Uppdragsartikel" vid rubriken.


TAGGAR