SEB IM: Flaggar för över 5% i Christian Berner, gått från 0,16%

STOCKHOLM (Fonder Direkt) SEB Investment Management kliver upp som sjunde största ägare i Christian Berner efter att ha köpt 1 miljon aktier.

Enligt ett flaggningsmeddelande uppgår fondbolagets kapitalandel till 5,5 procent, efter förvärv av 987.002 aktier med den 21 februari som transaktionsdatum. Dagen före inhandlades 12.998 aktier, visar data från Holdings.

Innan dessa köp ägde SEB IM 0,16 procent av kapitalet i teknikhandelsföretaget Christian Berner, enligt Holdings.


Tjänsten Fonder Direkt produceras av Nyhetsbyrån Direkts fondredaktion, som är frikopplad från Direkts övriga redaktion. Materialet kan vara finansierat och framtaget efter överenskommelse med extern part, vilket i förekommande fall markeras med "Uppdragsartikel" vid rubriken.


TAGGAR