AMF: Tomas Flodén ny chef för kapitalförvaltningen

STOCKHOLM (Fonder Direkt) AMF:s nuvarande stabschef och vice vd, Tomas Flodén, har blivit utsedd till kapitalförvaltningschef på bolaget.

Det skriver Realtid.

“Jag är övertygad om att Tomas är rätt person för att fortsätta utveckla vår kapitalförvaltning, och skapa ännu bättre möjligheter för våra duktiga förvaltare att leverera en konkurrenskraftig avkastning till våra fyra miljoner sparare”, säger AMF:s vd Johan Sidenmark.

Tomas Flodén uppges tillträda sin nya tjänst under april 2019.


Tjänsten Fonder Direkt produceras av Nyhetsbyrån Direkts fondredaktion, som är frikopplad från Direkts övriga redaktion. Materialet kan vara finansierat och framtaget efter överenskommelse med extern part, vilket i förekommande fall markeras med "Uppdragsartikel" vid rubriken.


TAGGAR