Pension: SPP Fonder fått 18 fonder godkända för nya fondtorget

STOCKHOLM (Fonder Direkt) Samtliga av de 18 fonder SPP Fonder ansökt om att de ska få finnas på premiepensionens nya fondtorg har blivit godkända av Pensionsmyndigheten.

Det skriver SPP Fonder i ett pressmeddelande.

“Premiepensionen har de senaste 20 åren haft en fantastisk påverkan på den privatekonomiska utvecklingen och bidragit starkt till att vi i Sverige har en förhållandevis hög kunskap om sparande och pension. För många är premiepensionsvalet ett av de första egna sparbesluten som tas. Att vi får fortsatt förtroende att distribuera våra hållbara fonder på det nya fondtorget är därför mycket glädjande”, säger SPP Fonders vd Åsa Wallenberg.


Tjänsten Fonder Direkt produceras av Nyhetsbyrån Direkts fondredaktion, som är frikopplad från Direkts övriga redaktion. Materialet kan vara finansierat och framtaget efter överenskommelse med extern part, vilket i förekommande fall markeras med "Uppdragsartikel" vid rubriken.


TAGGAR