Didner & Gerge Aktiefond: Adam Nyström lämnar av familjeskäl

STOCKHOLM (Fonder Direkt) Adam Nyström lämnar av familjeskäl rollen som förvaltare för Didner & Gerge Aktiefond, fondbolagets största fond.

Det rapporterar Dagens Industri.

“Adam behöver av familjeskäl vara borta en längre tid. Därför kommer Carl Bertilsson, i enlighet med vår modell att alltid vara två förvaltare per fond, övergå till att förvalta Didner & Gerge Aktiefond tillsammans med Gustaf Setterblad”, skriver fondbolaget i ett pressmeddelande.

Adam Nyström kommer att få en ny roll inom Didner & Gerge när han återgår i tjänst, enligt Di.


Tjänsten Fonder Direkt produceras av Nyhetsbyrån Direkts fondredaktion, som är frikopplad från Direkts övriga redaktion. Materialet kan vara finansierat och framtaget efter överenskommelse med extern part, vilket i förekommande fall markeras med "Uppdragsartikel" vid rubriken.


TAGGAR