Handelsbanken Fonder: Reducerat innehav i Micro Systemation

STOCKHOLM (Fonder Direkt) Handelsbanken Fonder har minskat sitt innehav i teknikbolaget Micro Systemation till 4,99 procent av kapitalet, efter att ha sålt 4.544 aktier den 28 maj.

Det framgår av ett flaggningsmeddelande.

Utöver denna försäljning sålde fondbolaget cirka 190.000 aktier i bolaget den 27 maj, visar statistik från ägardatatjänsten Holdings. Innan den försäljningen ägde Handelsbanken Fonder 6,0 procent av aktiekapitalet i Micro Systemation.

Aktierna ägs genom fonden Handelsbanken Svenska Småbolag, enligt Holdings databas.


Tjänsten Fonder Direkt produceras av Nyhetsbyrån Direkts fondredaktion, som är frikopplad från Direkts övriga redaktion. Materialet kan vara finansierat och framtaget efter överenskommelse med extern part, vilket i förekommande fall markeras med "Uppdragsartikel" vid rubriken.


TAGGAR