• UPPDRAGSARTIKEL

► Fastigheter/Coeli: Webinar den 3 juni om fastighetsmarknaden

STOCKHOLM (Fonder Direkt) Nu på måndag den 3 juni gästas Direkt Studios av Coelis fondförvaltare Jakob Pettersson samt fastighetsexperten Jan Wejdmark, Senior Advisor på fastighetstjänstebolaget Newsec.

Jakob och Jan kommer att diskutera investeringspotentialen på den svenska fastighetsmarknaden och gå igenom vad som är bra för placerare att känna till. Evenemanget direktsänds som ett webinar med start klockan 12.00.

Följ denna länk på måndag klockan 12.00 om du är nyfiken på hur det står till med fastighetsmarknaden och vilka möjligheter som finns för investerare.


Tjänsten Fonder Direkt produceras av Nyhetsbyrån Direkts fondredaktion, som är frikopplad från Direkts övriga redaktion. Materialet kan vara finansierat och framtaget efter överenskommelse med extern part, vilket i förekommande fall markeras med "Uppdragsartikel" vid rubriken.


TAGGAR