• UPPDRAGSARTIKEL

Skagen Fonder: Därför är det läge för tillväxtmarknadsinvesteringar

STOCKHOLM (Fonder Direkt) Utvecklingen i tillväxtmarknadsländer rör sig i rätt riktning, med högre utbildnings- och sjukvårdsnivåer samt tekniska landvinningar, skriver Skagen Fonder i ett inlägg på sin hemsida.

Samtidigt ser fondbolaget att framsteg görs vad gäller exempelvis bolagsstyrning och aktiemarknadslikviditet. Men trots positiva underliggande trender är värderingsgapet mellan tillväxt- och utvecklade marknader betydande, framhåller Skagen. Läs mer om hur de resonerar på följande länk:

https://www.skagenfonder.se/Nyheter/aktuellt/2019/juni/varfor-investera-i-tillvaxtmarknader/


Tjänsten Fonder Direkt produceras av Nyhetsbyrån Direkts fondredaktion, som är frikopplad från Direkts övriga redaktion. Materialet kan vara finansierat och framtaget efter överenskommelse med extern part, vilket i förekommande fall markeras med "Uppdragsartikel" vid rubriken.


TAGGAR