Catella Fondförvaltning: Gått under 10% kap i Electra Gruppen

STOCKHOLM (Fonder Direkt) Catella Fondförvaltning har sålt 5.000 aktier i Electra Gruppen och äger därefter 9,93 procent av kapital och röster i bolaget.

Det framgår av ett flaggningsmeddelande.

Aktieförsäljningen var den fjärde registrerade hittills i år och Catella Fondförvaltnings ägarandel har minskat från 11,08 procent till dagens 9,94 procent sedan årets början. Det visar statistik från ägardatatjänsten Holdings.

Fondbolagets aktier i Electra Gruppen ägs via Catella Småbolagsfond och Catella Sverige Hållbart Beta, enligt Holdings.


Tjänsten Fonder Direkt produceras av Nyhetsbyrån Direkts fondredaktion, som är frikopplad från Direkts övriga redaktion. Materialet kan vara finansierat och framtaget efter överenskommelse med extern part, vilket i förekommande fall markeras med "Uppdragsartikel" vid rubriken.


TAGGAR