Andra AP-fonden: Växlar ned ägandet i Vostok New Ventures

STOCKHOLM (Fonder Direkt) Den statliga pensionsfonden Andra AP-fonden har sålt 1,9 miljoner aktier i investmentbolaget Vostok New Ventures och äger därefter 2,9 miljoner aktier i bolaget, motsvarande 3,38 procent av kapital och röster.

Det framgår av ett flaggningsmeddelande.

Innan försäljningen uppgick fondens innehav till 4,8 miljoner aktier i Vostok New Ventures, vilket motsvarade 5,60 procent av kapital och röster, enligt statistik från ägardatatjänsten Holdings.


Tjänsten Fonder Direkt produceras av Nyhetsbyrån Direkts fondredaktion, som är frikopplad från Direkts övriga redaktion. Materialet kan vara finansierat och framtaget efter överenskommelse med extern part, vilket i förekommande fall markeras med "Uppdragsartikel" vid rubriken.


TAGGAR