Bodenholm: Ökat till 12,6% av kapitalet i Catena Media per 30/6

STOCKHOLM (Fonder Direkt) Bodenholm Capitals innehav i affiliatebolaget Catena Media uppgick till 12,6 procent per den 30 juni.

Det framgår av en uppdatering på bolagets hemsida.

Aktiehedgefonden Bodenholm flaggade den 6 maj för att ha ökat innehavet i Catena Media till 10,3 procent och detta är den senaste kända uppgiften, enligt ägardatatjänsten Holdings.

Bodenholm är med viss marginal Catena Medias största ägare. Sett till andra fondaktörer högt upp i ägarlistan återfinns Swedbank Robur på en fjärde plats med 7,7 procent av kapitalet, följt av Andra AP-fonden, som äger 6,4 procent, enligt Holdings ägarregister.


Tjänsten Fonder Direkt produceras av Nyhetsbyrån Direkts fondredaktion, som är frikopplad från Direkts övriga redaktion. Materialet kan vara finansierat och framtaget efter överenskommelse med extern part, vilket i förekommande fall markeras med "Uppdragsartikel" vid rubriken.


TAGGAR