SEB IM: Minskat i Hoist, gått från 8,1 till 4,9% av kapitalet

STOCKHOLM (Fonder Direkt) SEB Investment Management har sålt drygt 2,4 miljoner aktier i kredithanteringsbolaget Hoist Finance, varefter ägarandelen uppgår till 4,9 procent av kapital och röster.

Det framgår av ett flaggningsmeddelande, där den 5 juli anges som transaktionsdatum.

Även den 4 juli sålde SEB IM aktier i Hoist, enligt statistik från ägardatatjänsten Holdings. Denna gång nära 450.000 aktier. Fondbolagets ägarandel innan dessa två försäljningar uppgick till 8,1 procent av kapitalet, enligt Holdings.


Tjänsten Fonder Direkt produceras av Nyhetsbyrån Direkts fondredaktion, som är frikopplad från Direkts övriga redaktion. Materialet kan vara finansierat och framtaget efter överenskommelse med extern part, vilket i förekommande fall markeras med "Uppdragsartikel" vid rubriken.


TAGGAR