T. Rowe Price: Gått över 5% kapital i Ambea

STOCKHOLM (Fonder Direkt) Den amerikanska fondförvaltaren T. Rowe Price flyttar fram sin ägarposition i omsorgsbolaget Ambea. Förvaltaren äger nu 5,1 procent av kapitalet efter en flaggning på tisdagen, avseende köp av drygt 69.000 Ambea-aktier.

Ägandet i Ambea har ökats kraftigt i augusti, då T. Rowe Price även köpte nära 4 miljoner aktier den 14 augusti, enligt statistik från ägardatatjänsten Holdings. Kapitalandelen gick vid det tillfället från 0,8 till 5,0 (4,98) procent.


Tjänsten Fonder Direkt produceras av Nyhetsbyrån Direkts fondredaktion, som är frikopplad från Direkts övriga redaktion. Materialet kan vara finansierat och framtaget efter överenskommelse med extern part, vilket i förekommande fall markeras med "Uppdragsartikel" vid rubriken.


TAGGAR