• UPPDRAGSARTIKEL

Skagen Fonder: Så hanterar du skakningar på aktiemarknaden

STOCKHOLM (Fonder Direkt) Att börsen rör sig både uppåt och nedåt är normalt, men likväl innebär nedgångar ofta obehag för investerare.

I ett inlägg på sin hemsida tipsar fondförvaltaren Skagen Fonder om vad som är värt att tänka på när börserna svajar och fondandelsvärden sjunker.

Exempelvis lyfts värdet av att månadsspara och behålla lugnet fram, eftersom spararen då dels får ett bra genomsnittspris på fondandelarna, samtidigt som man låter bli att begå det vanliga misstaget att sälja i orostider för att sedan köpa när det redan har vänt upp.

Läs mer hos Skagen Fonder.


Tjänsten Fonder Direkt produceras av Nyhetsbyrån Direkts fondredaktion, som är frikopplad från Direkts övriga redaktion. Materialet kan vara finansierat och framtaget efter överenskommelse med extern part, vilket i förekommande fall markeras med "Uppdragsartikel" vid rubriken.


TAGGAR