Söderberg & Partners: partnerskap med Ica Banken, rekryterat fyra nya rådgivare

STOCKHOLM (Fonder Direkt) Finansrådgivaren Söderberg & Partners kommer att hantera rådgivning för alla företagskunder som är anslutna till Ica Banken genom ett exklusivt samarbetspartnerskap.

Det framgår av ett pressmeddelande.

“En av de främsta uppgifterna i detta uppdrag är att erbjuda Söderberg & Partners ledande analyser och Family Office-tjänster genom personlig och lokal rådgivning till kunderna där de bor och verkar”, skriver Söderberg & Partners.

I samband med partnerskapet har finansrådgivaren rekryterat fyra rådgivare från Quesada Kapitalförvaltning - Ica Bankens tidigare rådgivningspartner. Rekryteringen består av Mikael Hallsén, Kristian Hahne, Anders Jansson och Viktor Sandström.

“Vi är mycket stolta över att Ica Banken valt oss som exklusiv partner och ser detta som ett tydligt bevis på att vi är på rätt väg avseende personlig, lokal rådgivning underbyggd av gedigen analys”, säger Gustaf Rentzhog, vd och koncernchef på Söderberg & Partners.


Tjänsten Fonder Direkt produceras av Nyhetsbyrån Direkts fondredaktion, som är frikopplad från Direkts övriga redaktion. Materialet kan vara finansierat och framtaget efter överenskommelse med extern part, vilket i förekommande fall markeras med "Uppdragsartikel" vid rubriken.


TAGGAR