Fonder: ODDO BHF lanserat ny obligationsfond

STOCKHOLM (Fonder Direkt) Kapitalförvaltaren ODDO BHF AM lanserade den 9 september obligationsfonden ODDO BHF Global Target 2026, som investerar i företagsobligationer i kategorin high yield inom rating-spannet BB+ till B-.

Det framgår av ett pressmeddelande.

ODDO BHF Global Target 2026 är en produkt av typen “target date”, vilket i detta fall innebär att själva fonden “förfaller” och avvecklas efter den sista december 2026.

Olivier Becker och Victoire Dubrujeaud kommer att förvalta fonden tillsammans med ett team av åtta analytiker, enligt pressmeddelandet.


Tjänsten Fonder Direkt produceras av Nyhetsbyrån Direkts fondredaktion, som är frikopplad från Direkts övriga redaktion. Materialet kan vara finansierat och framtaget efter överenskommelse med extern part, vilket i förekommande fall markeras med "Uppdragsartikel" vid rubriken.


TAGGAR