Coeli: "Astra, Investor & Essity framtidens vinnare" -förvaltare

STOCKHOLM (Fonder Direkt) På måndagen hade Direkt Studios Coeli på besök, som höll ett event om hur man kan få till fortsatt hög avkastning i en marknad med “svag tillväxt och noll ränta”.

Coelis förvaltare Arne Lundberg, Andreas Brock och Henrik Milton gick tillsammans med Erik Bäckström, Head of Wealth Management för Stockholm och Mellansverige, igenom trender och hur man kan tänka som placerare i dagens läge.

“Vi har inte sett någon som helst påverkan på våra brittiska bolag när det gäller brexit, kommenterar Andreas Brock, förvaltare för Coeli Global Selektiv, om hur deras fond klarat av turbulensen kring brexit.

Förvaltarna nämner även bolag som de tror är framtidens vinnare, bland annat nämner Arne Lundberg Astra Zeneca som intressant för den som letar utdelningsaktier, Investor som ett kvalitetsbolag och Essity som ett spännande bolag för framtiden. Bland mindre bolag nämner Arne Lundberg teknikbolaget Mycronic som ett bolag att eventuellt hålla ett öga på vid turbulenta börsdagar.

Klicka här för att se eventet.


Tjänsten Fonder Direkt produceras av Nyhetsbyrån Direkts fondredaktion, som är frikopplad från Direkts övriga redaktion. Materialet kan vara finansierat och framtaget efter överenskommelse med extern part, vilket i förekommande fall markeras med "Uppdragsartikel" vid rubriken.


TAGGAR