• UPPDRAGSARTIKEL

Coeli: "Risken för lågkonjunktur minskat" - kapitalförvaltningschef

STOCKHOLM (Fonder Direkt) På torsdagen hade Direkt Studios Coeli på besök, som höll ett event om hur man ska positionera sig i den rådande marknadsstrukturen.

Coelis kapitalförvaltningschef Erik Lundkvist och förvaltare Mikael Peterson gick tillsammans med Erik Bäckström, Head of Wealth Management för Stockholm och Mellansverige, igenom hur marknaden ser ut för tillfället och hur man som investerare ska agera i ett sådant klimat.

“Den börsuppgång som vi har sett sedan mitten av oktober finns det goda skäl för, för risken för en lågkonjunktur har minskat. Men hur vi ska ta oss vidare från dessa nivåer, som bör kännas ansträngda på kort sikt, så måste vi få mer fundamenta som verkligen visar på att konjunkturen repar sig”, kommenterar Erik Lundkvist.

Klicka här för att se eventet.


Tjänsten Fonder Direkt produceras av Nyhetsbyrån Direkts fondredaktion, som är frikopplad från Direkts övriga redaktion. Materialet kan vara finansierat och framtaget efter överenskommelse med extern part, vilket i förekommande fall markeras med "Uppdragsartikel" vid rubriken.


TAGGAR