Opus: Andra AP-fonden tackar nej till Searchlights bud

STOCKHOLM (Fonder Direkt) Andra AP-fonden tycker att budet på bilbesiktningsbolaget Opus är för låg.

Det skriver Nyhetsbyrån Direkt med hänvisning till ett pressmeddelande från fonden.

Andra AP-fonden ägde motsvarande 6,4 procent av aktierna i Opus i slutet av september, enligt ägardatatjänsten Holdings.

“Andra AP-fonden som varit aktieägare i Opus Group sedan 2008 anser inte att budet om 8:50 kronor per aktie återspeglar bolagets långsiktiga värde och avser därför att inte acceptera budet”, lyder motiveringen.

Budgivaren Searchlight höjde sitt bud på Opus från 7:75 kronor till 8:50 kronor per aktie den 20


Tjänsten Fonder Direkt produceras av Nyhetsbyrån Direkts fondredaktion, som är frikopplad från Direkts övriga redaktion. Materialet kan vara finansierat och framtaget efter överenskommelse med extern part, vilket i förekommande fall markeras med "Uppdragsartikel" vid rubriken.


TAGGAR