• UPPDRAGSARTIKEL

Coeli: Skatteeffektiv förvaltning - skapa dubbel effekt av avkastningen

STOCKHOLM (Fonder Direkt) På torsdagen hade Direkt Studios Coeli på besök, som höll ett event om skatteeffektiv kapitalförvaltning.

Erik Bäckström, vice vd Coeli Wealth Management, gick igenom hur man som investerare kan skapa en dubbel effekt av avkastningen och vikten av att ha en tydlig strategi.

“Det är inte så konstigt att man ibland känner att ‘nu händer det så mycket skit i världen så nu är det nog dags att lämna aktiemarknaden’. Och många sa även inför 2019 att det nog är dags att lämna aktiemarknaden - ett år senare så är den globala aktiemarknaden upp nästan 30 procent”, sade Erik Bäckström.

Coelis skattejurist Anders Blomgren redogjorde även för skillnaderna mellan de olika depåerna man kan välja mellan på för sina investeringar samt hur man ska tänka beroende på om man investerar som privatperson eller inte.

Klicka här för att se eventet.


Tjänsten Fonder Direkt produceras av Nyhetsbyrån Direkts fondredaktion, som är frikopplad från Direkts övriga redaktion. Materialet kan vara finansierat och framtaget efter överenskommelse med extern part, vilket i förekommande fall markeras med "Uppdragsartikel" vid rubriken.


TAGGAR