SEB Fonder: Flaggar under 5% i Dometic, hade över 7% i februari

STOCKHOLM (Fonder Direkt) SEB Fonder har minskat sitt aktieinnehav i fritidsproduktionsbolaget Dometic till 4,8 procent av kapitalet och rösterna, enligt ett flaggningsmeddelande.

SEB Fonder ägde enligt ägardatatjänsten Holdings 5,3 procent av kapitalet per den 23 mars. Fondförvaltaren har succesivt minskat sitt ägande i fritidsproduktionsbolaget sedan slutet februari då ägandet låg kring 7,4 procent av kapitalet och rösterna.

SEB Fonder har därmed gått från en ständig köptrend av Dometic sedan slutet av 2018 till att nu sålt av nästan 8 miljoner aktier sedan slutet av februari i år.


Tjänsten Fonder Direkt produceras av Nyhetsbyrån Direkts fondredaktion, som är frikopplad från Direkts övriga redaktion. Materialet kan vara finansierat och framtaget efter överenskommelse med extern part, vilket i förekommande fall markeras med "Uppdragsartikel" vid rubriken.


TAGGAR