Fonder: AP3 rekryterar förvaltare från Swedbank Robur

STOCKHOLM (Fonder Direkt) AP3 har rekryterat Rikard Forssmed till tjänsten som senior förvaltare inom AP3s aktiegrupp. Det framgår av ett pressmeddelande.

Rikard Forssmed kommer närmast från Swedbank Robur där han jobbat förvaltat deras USA-fond och han har under 18 år på Robur bland annat förvaltat Swedbank Robur Råvarufond samt ansvarat för fondbolagets handel och exekvering av aktier, heter det.

Rikard tillträder sin tjänst på AP3 i mitten av september och kommer förvalta ett aktivt aktiemandat med global inriktning inom AP3s aktiegrupp.


Tjänsten Fonder Direkt produceras av Nyhetsbyrån Direkts fondredaktion, som är frikopplad från Direkts övriga redaktion. Materialet kan vara finansierat och framtaget efter överenskommelse med extern part, vilket i förekommande fall markeras med "Uppdragsartikel" vid rubriken.


TAGGAR