Fonder: Jupiter Japan Select nu tillgänglig på Movestic

STOCKHOLM (Fonder Direkt) Jupiter Asset Managements fond, Jupiter Japan Select Fund, finns nu att välja hos fo¨rsa¨kringsplattformen Movestic Liv & Pension, som riktar sig mot både företag och privatpersoner. Det framgår av ett pressmeddelande.

“Fondsparare vill ha genuint aktivt förvaltade fonder och i dessa tider är det än viktigare. Vi på Jupiter Asset Management har skickliga aktiva förvaltare som kan fokusera på att hitta framgångsrika investeringar. Vår strategi är att erbjuda fler kunder våra fonder och därför ökar vi vår närvaro på alla olika plattformar så att fler sparare kan välja våra fonder”, säger Magnus Jahnke, Nordenchef, Jupiter Asset Management International S.A.

Fonden förvaltas av Dan Carter och har som målsättning att uppnå kapitaltillväxt på lång sikt genom att erbjuda exponering mot högkvalitativa japanska företag av olika bolagsstorlek, framkommer det.


Tjänsten Fonder Direkt produceras av Nyhetsbyrån Direkts fondredaktion, som är frikopplad från Direkts övriga redaktion. Materialet kan vara finansierat och framtaget efter överenskommelse med extern part, vilket i förekommande fall markeras med "Uppdragsartikel" vid rubriken.


TAGGAR