AuAg: Rekryterar Stefan Abrahamsson som assisterande förvaltare

STOCKHOLM (Fonder Direkt) AuAg Fonder har rekryterat Stefan Abrahamsson som assisterande förvaltare. Det skriver fondbolagets grundare Eric Strand på Twitter.

“Stefan skall lära sig allt jag kan och vara assisterande förvaltare samt framförallt informera investerare och rådgivare ute i Sverige. Passion, ära och frihet är våra ledord”, skriver Eric Strand.

Det var under 2019 som Eric Strand startade AuAg Fonder och sin första fond AuAg Silver Bullet. Fonden har sedan lanseringen i början på november 2019 stigit 41,8 procent. I september 2020 lanserades AuAg:s andra fond, AuAg Precious Green, en fond som beskrivs som en grön ädelmetallsfond.


Tjänsten Fonder Direkt produceras av Nyhetsbyrån Direkts fondredaktion, som är frikopplad från Direkts övriga redaktion. Materialet kan vara finansierat och framtaget efter överenskommelse med extern part, vilket i förekommande fall markeras med "Uppdragsartikel" vid rubriken.


TAGGAR