Fidelity: Flaggar ned i Academedia

STOCKHOLM (Fonder Direkt) Kapitalförvaltaren Fidelity har minskat sitt ägande i utbildningskoncernen Academedia till 4,99 procent av bolagets aktiekapital.

Det framgår av ett flaggningsmeddelande, där transaktionsdatum anges till den 28 december 2018.

Innan försäljning uppgick Fidelitys ägande till 5,61 procent av kapitalet, enligt ägardatatjänsten Holdings. Bland kapitalförvaltarens fonder är ZI Fidelity Nordic den med klart störst ägande i Academedia, visar Holdings senaste uppdatering.


Tjänsten Fonder Direkt produceras av Nyhetsbyrån Direkts fondredaktion, som är frikopplad från Direkts övriga redaktion. Materialet kan vara finansierat och framtaget efter överenskommelse med extern part, vilket i förekommande fall markeras med "Uppdragsartikel" vid rubriken.


TAGGAR