SEB IM: Halverat innehav i Boule Diagnostics sedan februari

STOCKHOLM (Fonder Direkt) Fondförvaltaren SEB Investment Management fortsätter att reducera sitt innehav i diagnostikbolaget Boule Diagnostics. Enligt ett flaggningsmeddelande har SEB IM sålt nära 160.000 aktier den 25 juni, varpå ägarandelen uppgår till 4,44 procent sett till kapital och röster.

I februari uppgick fondbolagets kapitalandel i Boule till 9,76 procent, enligt statistik från ägardatatjänsten Holdings. Sedan dess har SEB IM minskat från 1,9 till dagens 0,9 miljoner aktier i bolaget.


Tjänsten Fonder Direkt produceras av Nyhetsbyrån Direkts fondredaktion, som är frikopplad från Direkts övriga redaktion. Materialet kan vara finansierat och framtaget efter överenskommelse med extern part, vilket i förekommande fall markeras med "Uppdragsartikel" vid rubriken.


TAGGAR