Fonder: IKC Fonder inleder samarbete med Danica/Futur Pension

STOCKHOLM (Fonder Direkt) Danica/Futur Pension har valt ut fyra av IKC:s fonder som nu erbjuds inom ramen för bolagets olika försäkringslösningar.

Det framgår av ett pressmeddelande.

De fyra fonderna uppges vara IKC Avkastningsfond, IKC Strategifond, IKC Global Flexibel och IKC Sverige Flexibel. IKC Avkastningsfond ska även vara upptagen i Danica/Futur Pensions ordinarie fondutbud.

“Vi är mycket glada över samarbetet med ett av Nordens största försäkringsbolag. Samarbetet ger oss en ökad exponering mot tjänstepensionssektorn där vi sedan tidigare finns valbara hos Avanza, Folksam, Movestic, Nordnet, SEB, Skandia och SPP. Vår målsättning är att erbjuda ett slagkraftigt och väl förvaltat fondutbud till den svenska marknaden,” kommenterar Hans Andersson, vd på IKC Fonder.


Tjänsten Fonder Direkt produceras av Nyhetsbyrån Direkts fondredaktion, som är frikopplad från Direkts övriga redaktion. Materialet kan vara finansierat och framtaget efter överenskommelse med extern part, vilket i förekommande fall markeras med "Uppdragsartikel" vid rubriken.


TAGGAR